top of page
billede_stue_07.jpg

Falkoner Allé 57, 3 tv - 2000 Frederiksberg

Fakta

Pris

7.095.000


Boligareal 

111 m2

Værelser

3

Ejerudgift

5.786


Energimærke

C


 

Ejerlejlighed

Plantegning_100.jpg

Beskrivelse

Herskabslejlighed med altan, og en fantastisk udsigt over Falkoner Allé i nydelig ejendom på Frederiksberg. 

Velkommen til denne smukke ejendom fra 1898, hvor man allerede ved indgangen i opgangen mødes af smukke originale detaljer på gulvene, blyindfattede ruder, og paneler på væggene. Lejligheden er beliggende ved Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksbergs foretrukne indkøbsstrøg med en masse specialforretninger, caféer og restauranter.
Hvis man vil rundt i København, er metroen kun få minutters gang fra ejendommen. Når man gerne vil se på smukke grønne områder, så er der mange muligheder i området, bl.a Landbohøjskolens Have og Frederiksberg Have. 
 

Ejendommen : 
Ejendommen fremstår i klassisk Frederiksbergstil, og vedligeholdes løbende i.h.t. den udarbejdede vedligeholdelsesplan foreningen har fået udarbejdet. Lejligheden emmer af herskab og historisk charme.

Indretning : 

Entré med god plads til garderobe, moderniseret og godt indrettet badeværelse, med bl.a. stor bruseniché og gulvvarme. Spisestue med stukloft og høje paneler, med indgang til den herskabelige og udsædvanligt store opholdsstue fyldt med originale og smukke detaljer. Der kan laves et ekstra værelse hvis det ønskes. 
Stuen har et helt exceptionelt lysindfald fra de store vinduer med en karnap hvorfra du har udsigt over hele området.
Der er flotte sildebensparketgulve, klassiske dørhåndtag på fyldningsdøre, samt tre meter til loftet, der imponerer med stuk og rosetter. Stort soveværelse med skabsvæg.

Stort spisekøkken med masser af skabe og plads til at underholde gæster eller rumme et spisehjørne.
Fra køkkenet er der udgang til den store altan, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes, samt udsigt over den grønne, rolige baggård. Her er rummeligt i alle rum,
og hvis man ønsker et ekstra soveværelse, kan spisestuen indrettes til et stort værelse uden at ødelægge den herskabelige stemning.
Opholdsstuens gode størrelse og åbenhed muliggør at man uden problemer kan samle en stor kreds til fest og hygge.

  • Herskabelige og historiske detaljer

  • Sildebensparketgulve 

  • Stor altan 

  • 2 stuer en suite 

  • Masser af lys og store rum

  • Stuklofter 

En lejlighed for dem, der gerne vil bo midt i Frederiksberg i præsentabel ejendom, med smukke detaljer og masser af lys, tæt på masser af liv og alt hvad man behøver i storbyen.

Kontakt

Ejendomsmægler Camilla Lindhard 

Dexter Gordons Vej 45, 2450 København SV 

+ 45 22 85 95 95

Virksomheden er forsikret af HDI, Indiakaj 6, 2100 Kbh Ø

Vi glæder os til at høre fra dig

Send os en mail med dine boligønsker, og få besked inden boligen kommer på nettet

bottom of page