1/39

2300 - KØBENHAVN S

amager strandvej 122A 

3 tv 

Liebhaverbolig med udsigt, sol & 2 altaner!

Mulighed for 1 ekstra værelse!  

Pris                           :     6.850.000  

Boligareal                :     123 m2 

Antal soveværelser :      2

Ejerudgift pr. md    :      3.938

Energimærke          :      A10

Velkommen til denne eksklusive bolig, hvor ankomsten sker i rummelig og åben entré, med stort indbygningsskab. Fra entréen er der videre åben forbindelse til boligens "leverum", det store og åbne køkkenalrum/stue. Orienteringen mod Syd og de store gulv-til loft vinduespartier, resultere i et mesterligt lysindfald og lukker den smukke udsigt over Amager Strandpark & Øresund indenfor. I hele alrummets længde er den ene af lejlighedens 2 store altaner, på altanen kan du kan du tilsvarende lade blikket falde på den billedskønne udsigt og nyde solens stråler til fulde. 

I alrummet finder du ydermere det super lækre og smagfulde køkken, med ekstraordinær god opbevarings-og arbejdsplads. Køkkenet er holdt i moderne og stilrene materialer og farver, hvorfor at det på diskretvis blender end med resten af alrummet.  Alle hårde hvidevarer er topmodeller fra Miele, udover de "vanlige" forefindes både integreret vinkøleskab og Espressomaskine. Alrummets størrelse gør at her er mulighed for at etablere 1 ekstra værelse, dette vil få udgang til den store altan og have udsigt. (se plantegning for illustration heraf) 

I forlængelse af stuen er der adgang til det ene af lejlighedens store værelser, her er god plads til at etablere stor skabsvæg ydermere er her smuk udsigt over Amager Strandpark & Øresund, samt endnu en udgang til altanen. 
 

Det ene af lejlighedens 2 lækre badeværelser, tilgås fra entréen. Her er flotte lyse fliser, gulvvarme og rummelig bruseniche, god opbevaringsplads og vaskesøjle fra Miele. I forlængelse af entréen er der ydermere adgang til lejlighedens super lækre Master bedroom, her kan du slå øjnene op til en fortryllende udsigt over Amager Strandpark og solen der hæver sig fra Øresund. Fra soveværelset er der adgang til skøn altan, hvor morgensolen og den fantastiske udsigt kan nydes til fulde. Ydermere rummeligt indbygningsskab og ikke mindst adgang til eget badeværelse, hvor der tilmed er stort badekar. Overalt i boligen er der lækre plankegulve, samt gulvvarme. 

I ejendommens kælder er der udover eget kælderrum, mulighed for at leje eller tilkøbe en privat parkeringsplads. Som prikken over i`et er der etableret stor fælles tagterrasse, hvorfra der kan nydes en helt fantastisk udsigt over Amager Strandpark & Øresund. Boligen for livsnyderen der ønsker en ny og eksklusive bolig, passende for såvel børnefamilie som parret hvor børnene er flyttet hjemmefra, tilmed i unikke rammer og på en af Københavns mest eftertragtede og eksklusive adresser. 


Ejendommen
  
Velkommen til Cavalet House, en Strandvejens nyeste ejendom med kun 24 eksklusive lejligheder. Førend at ejendommen i år 2018 rummede nogle af områdets mest eksklusive lejligheder, hører en forhistorie som lædervarerfabrikken "Hjort & Co". Ejendommens industrielle forhistorie fornægter sig ikke med de store vinduespartier som strækker sig fra gulv til loft, ligesom at ejendommens dybde på ca. 15 meter giver store åbne rum og dermed en skøn rumfornemmelse. Uagtet af ejendommens "skelet" kan dateres tilbage til 1962, så er alt indvendigt helt nyt og af højeste kvalitet. Her får du alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. aflåste opgange, dørtelefon med kamera, elevator, affaldsskakt med sug, gulvvarme overalt i boligerne, udsugning og i kælderen er der udover eget kælderrum, mulighed for at tilkøbe en privat parkeringsplads. Som prikken over i`et er der etableret stor fælles tagterrasse, hvorfra der kan nydes en helt fantastisk udsigt over Amager Strandpark & Øresund. 
 

Placeringen for byggeriet, kan med rette betegnes som værende i "centrum" af Amager strand. Direkte overfor ejendommen finder du Amager Strandpark & Øresund, inden for 100 meter finder du indkøb, bager i form af Lagkagehuset, restauranter herunder Sticks'n'Sushi, LêLê Street Kitchen, fitnesscenter, metrostation og skole. 
 

 

Område 
 
Denne bolig er beliggende i det eftertragtede og ikke mindst luksuriøse område, Amager Strand. "Københavns Manhattan", "Guldkysten" eller bare "Stranden", kært barn har mange navne og endnu flere kvaliteter. Her får du en unik blanding af smuk natur og storbyliv, beliggenhed direkte til Amager Strandpark og Øresund, men samtidigt med under 10 minutter til Kgs. Nytorv eller blot 5 minutter til lufthaven, via. Metroen. Amager Strandpark er selvsagt en af områdets helt store aktiver, her kan du nyde den skønneste sandstrand, grønningen, den børnevenlige lagune, eller blot spadsere en aftentur på de anlagte stisystemer og promenaden. 

Ydermere et væld af aktiviteter, i form af Helgoland Badeanstalt, udendørs fitness, strandbibliotek, Minigolf, Blokart, Kajakklub med Paddleboard og Windsurfing, Caféer og Is-huse (bl.a. Ismageriet). På Amager Strandvej og dens promenade finder du blandt meget andet, dagligvareindkøb, skole og daginstitution, Lagkagehuset, Sticks`n`Sushi, LêLê Street Kitchen, Couloir, Fitnesscenter og den eksklusive møbelforretning Unique. Den stemningsfulde lystbådehavn byder udover bådplads, på den hyggelige restaurant, Sundby Sejl. Områdets udvikling forsætter, så om end at det er svært at tro, så vil her kun blive endnu mere fantastisk i fremtiden.   

 

INFO : 

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard. 

KONTAKT  

Butikken : 

Vesterbrogade 144B, st.tv -

1620  København V

Butikkens åbningstider : 

Mandag - Torsdag kl 11 - 16.30
Fredag   - Søndag efter aftale.

Forsikring hos HDI Gjerling