top of page

Marianne Delignieres, København S :

"Det kan ikke siges højt nok, STORT tak til Camilla, som solgte mit skønne hus, hurtig og effektivt,
(hvad anden mægler ikke kunne) hun "holdt mig i hånden" hele vejen gennem salget, var altid tilgængelig og vendte
altid tilbage, med status på fremvisninger og dialoger med interesserede købere.
Jeg kan kun anbefale Camilla til alle der står for at skulle sælge, de er i gode hænder - ingen tvivl om
at jeg vælger Camilla igen til både nyt køb og salg - Hun får 5 stjerner og hun har fortjent hver og en".
Marianne Delignieres

Katrine West Sekjær, København K :

"Jeg vil anbefale Camilla Lindhard til hver en tid. Hun er en mægler, der forstår, at det at sælge en lejlighed ikke blot er et spørgsmål om bolig og økonomi, men i lige så høj grad et spørgsmål om, at et hjem er et hjerterum - dér hvor en stor del af ens liv udspiller sig, og hvor man både har minder og identitet tilknyttet. Når man sælger sin bolig, lukker man et kapitel og starter et nyt. 
Camilla Lindhard trådte til i en tilspidset situation, hvor vores første andels køber måtte melde fra i sidste øjeblik, og med stor omhu, betænksomhed og en meget høj grad af redelighed styrede hun vores salg målrettet og tog os hele tiden med på råd, så vi følte, at hun solgte vores hjem samtidig med, at vi var med til at tage de væsentlige beslutninger. Hun er god til at lytte og har et meget venligt og imødekommende væsen, der gør kommunikation nem og uformel. 
Derfor anbefaler jeg hende til alle, der skal have solgt deres bolig - fordi hun forstår, at det ikke bare er fire vægge, men også er et hjem, man sælger. 

Hans & Birgitte Stokholm, Valby : 

 

" Efter vores første møde med Camilla var vi slet ikke i tvivl om det var hende der skulle sælge vores hjem gennem 30 år.  
Camilla er super professionel, med et højt serviceniveau og med ægte empati og indlevelse i både køber og sælgers situation.

Hun har en rigtig god fornemmelse for timing og var helt fantastisk med at komme med tilbagemeldinger og holde os underrettet i hele salgsfasen.

Efter kun en fremvisning var huset solgt. Så når "kun det bedste er godt nok"  - ja så vil vi fremover på det varmeste anbefale Camilla til alle vi kender.  

Huset var solgt på tre dage - og Camillas fremvisning fik vores købere til at spontant at fortælle at hun nok var den mest behagelige mægler de nogensinde havde mødt. De fik al den tid de havde brug for i huset - at kunne gå rundt alene og fornemme stedet - uden tidspres eller en utålmodig ejendomsmægler der stod og kiggede på uret. De blev de glade købere af huset.

Tak for Camilla fra Hans og Birgitte  Stokholm. 

Anne Mette Jarden, København V : 

Jeg kontaktede Camilla på anbefaling af en veninde, da jeg "bare lige” skulle have en salgsvurdering i forbindelse med en arvesag. Camilla lagde ved det besøg tålmodigt øre til hele min historie og via hendes spørgen og empati, gik det op for mig, at jeg faktisk ikke havde råd til at blive boende. Inden Camilla var gået, hørte jeg mig selv sige - “Ved du hvad, jeg sælger den sgu! Det er det eneste rigtige” Camilla bad mig tænke over det og over de næste to døgn, ringede jeg flere gange hulkende til Camilla og spurgte ind til tal og ytrede bekymring om, hvor jeg så skulle bo. "Bare rolig" sagde hun - "det sker i dit tempo og vi skal nok sørge for, du får et nyt sted”. Herefter introducerede Camilla til en masse boligportaler og sagde jeg skulle gøre det til en vane hver aften at sætte mig med en sjus og se ALT igennem.
3 måneder efter fik jeg en dejlig andelslejlighed og Camilla solgte herefter min ejerlejlighed og det endda til en, som fandt Camilla så sympatisk, at hun også valgte at bruge Camilla som ejendomsmægler. Jeg tror det kan siges kort:
Camilla kan læse folk og ser det hele menneske.
Camilla var ikke kun ejendomsmægler i denne her sag, men blev min coach, min psykolog og min ven.
Mine varmeste anbefalinger til Camilla.

bottom of page