1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
27
27

press to zoom
1
1

press to zoom
1/29

1357 - KØBENHAVN K- ejerlejlighed

Øster Søgade 32, st.th.

Pris                           :     9.495.000  

Boligareal                :     218 m2 

Antal værelser        :      7

Ejerudgift pr. md    :      7.515

Energimærke          :      C

Herskabelige rammer og billedskøn udsigt!

Få m2´erne fra et hus, på en helt vidunderlig beliggenhed i City!

 

Boligen : 

Visse boliger skal opleves, dette er en af dem. 
Gennem hele denne fantastiske lejlighed og dens 218 m2, opleves et væld af originale og velbevarede detaljer, alt hvad der forventes af en herskabslejlighed som denne, bl.a. stuk, rosetter, radiatorskjulere, massive trægulve, høje træpaneler, fyldningsdøre, etc. Nuværende ejer har gennem tiden renoveret lejligheden med nænsom hånd og respekt for den oprindelige stil, dog med tilføjelse af bl.a. nyt køkken & badeværelse, ny elektricitet & IHC system.

 

Udsigten er et kapitel for sig og skal opleves, vuet over Sortedams Søens vandspejl er magisk og betagende året rundt. At lejligheden er beliggende i stueetagen er et plus, da det resultere i at man selv fra den bagerste del lejligheden, kan nyde udsigten. Tillige er højdeniveauet, så man ikke generes af indkig fra gaden. 

 

De 218 m2, fordeler sig på 3 fantastiske stuer en suite, hvor lyset og ikke mindst udsigten lukkes ind af de store vinduespartier, 3 gode soveværelser, rummelig entré, åbent Svane køkken med spiseplads og alle nødvendige hårde hvidevarer, gæstetoilet og stort lækkert badeværelse. 

 

Til lejligheden medfølger stort kælderrum (ca. 15 m2) og slutteligt er der via. bagtrappen adgang til den helt fantastiske gård, med borde-og bænke, cykelparkering, legeplads og smuk beplantning, et sandt lille åndehul midt i City. 

 

Ejendommen: 
Majestætisk på Øster Søgade og direkte til Sortedams Sø, står denne betagende og smukke ejendom fra år. 1884. En ejendom fra en svunden tid, hvor arkitektur-og håndværk var af en anden klasse. Der er skiftet tag i 2009, og i 2021 skal facaden renoveres, herunder vinduerne. Den aflåste baggård er helt vidunderlig, med borde-og bænke, cykelparkering, legeplads og smuk beplantning, et sandt lille åndehul midt i City. 

 

Placering for denne ejendom, fås ikke meget mere ideel i City. Smukt beliggende direkte til Søerne og med den omkransende natur, kort afstand til Botanisk Have og Nørreport station. I nærområdet, finder du indkøb, specialforretninger, caféer og restauranter, kort sagt alt hvad der skal bruges i den bekvemmelige hverdag.