1/32

1112 - KØBENHAVN K

pilestræde 35D, 2 SAL 

Pris                           :     5.095.000 

Boligareal                :     103 m2 

Antal værelser         :     2 + kontor/disp. rum

Boligydelse pr. md :     3.764

Energimærke          :     D

New Yorker stil for liebhaveren, der vil bo roligt midt i smukke København K.

Denne lejlighed er til køberen, der værdsætter den rå stil og kvalitetsmaterialer, og gerne vil bo i en nyrenoveret lejlighed midt i smukke omgivelser i Kbh City. Der er ikke sparet på materialerne i denne lejlighed med bl.a. Dinesen gulve.

 

Her bor man midt i alt det bedste København byder på, og alt er i gåafstand fra lejligheden - om det er caféer, Kgs. Nytorv, Magasin eller de små special butikker, til når der skal laves mad. Ejendommen, som er opført i 1810 ligger tilbagetrukket fra Pilestræde, og man fornemmer slet ikke byens puls i den hyggelige stille baggård, der er brostensbelagt med krukker og blomster. 

Ejendommen fremtræder præsentabel, og har dør telefon og en nydelig opgang. 

 

 

Indretning : 

Entré med plads til garderobe, virkelig lækkert og stort badeværelse med 2 vaske, mosaikker, og stor bruse niché, stor hyggelig stue med Dinesen plankegulv, køkkenet med Corian bordplade og stor koge ø, er i åbent plan med stuen. Der er et dejligt lysindfald i stuen, og udsigt over gårdmiljøet, stort soveværelse mod gården med indbygget garderobeplads, der nu er delt op således at der også er et kontor/disp. rum med skab.

INFO : 

KONTAKT  

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

Dexter Gordons Vej 45

2540  København SV

Åbent efter aftale. 

Forsikring hos HDI Gjerling

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard.