Området.
Området.

1/60

2100 - KØBENHAVN Ø. 

HUSBÅD - SEJLSKIB.
FRITIDSBOLIG.

Dampfærgevej 22 - kajplads 216 

Pris                           :     2.995.000 

Boligareal                :     65 m2 

Antal sovepladser   :     9

Ejerudgift pr. md     :     2.107

Antal rum                 :     4

Længde                   :     14,56 m
Bredde                     :     5,00 m
Dybde                      :     2,85 m        
Brutto tonnage.       :    35,9
Netto tonnage         :    10,7

Husbåd og sejlskib til liebhaveren, der vil opleve verden.

Her er en sjælden mulighed for at erhverve et meget smukt og imponerende skib med mange anvendelsesmuligheder. Skibet er ægte liebhaveri - og en drøm for dem, der ønsker
et skib, der både kan beboes og sejle familie, forretningsforbindelser og venner rundt i verden.
For en virksomhed kan skibet bruges til repræsentation
og kontor. Kun fantasien sætter grænser. 

Der er så mange smukke detaljer, at der i hver en krog af skibet er nye opdagelser. Særskilt lukaf til skipper eller gæster med gæstetoilet og 2 sovepladser forrest i skibet. Loftshøjden er god overalt, der er mere end 50 indbyggede skuffer og skabe i massivt egetræ, og skibet fremtræder overalt utrolig velholdt. Bunden er beklædt med glasfiber. 

Køber har mulighed for at overtage lejemålet af kajpladsen, der er på særdeles gunstige vilkår. 

Skibet er indrettet til beboelse, og derfor er det måske båden for dig, der er i markedet efter en husbåd. Tanimara har fast kajplads ved Amerika Kaj, som er et dejligt roligt område tæt på København K med gode indkøbsmuligheder og maritimt miljø. Man kan ikke have fast bopælsadresse på denne kajplads, men den kan anvendes til fritidsbolig eller erhverv.


Tekniske detaljer : 
 

Tanimara er bygget i Tyskland i 1935 som sejlkutter, og med sine to master er hun i dag rigget som Ketch Yacht / Galease. Skibet er brugt til forskellige formål ; kapsejlads, fiskeri, lystyacht m.m. Siden 1970 har skibet været igennem en løbende forvandling. De første mange år med en tysk rigmand ved roret, siden købt og videreført af en tysk håndværkervirksomhed. Den tyske grundighed skinner igennem i det fuldendte skib som den nuværende ejer har arbejdet med intenst gennem de seneste 15 år. Skibet målt mellem inderstævn og rorstamme er 14,56 m hvilket betyder at det kan sejles uden nautisk eksamen. Totallængde LOA 20,5 meter inkl. bovspryd og mesanbom. Skrogets fulde længde er 16,41m.
 

Indretning : 
 

Salon med flere skabe og ovalt spisebord til 6-10 personer og "hyggekrog" agterkøje med hynder og udkig til vandet, køkken med skabe, maskinrum med værksted og vaskemaskine, mellemgang, stort badeværelse med bruseniché, kammer med 2 senge, rummeligt soverum med stor seng og sofa hjørne. 

I stævnen på skibet er der adgang til separat forkahyt / afdeling med gæstetoilet og 2 senge. 

 

Velkommen til et skib, der skal opleves. 

Flere oplysninger om skibet kan findes her : 
 

https://www.tanimara.dk/