press to zoom

press to zoom
Plantegning.
Plantegning.

press to zoom

press to zoom
1/21

enghavevej 31, 3-23 - 1674 københavn v.

Pris                        :     2.595.000 

Boligareal            :     47 m2 

Antal værelser     :     1

Ejerudgift             :     1.529

Energimærke         :     C

Ejerlejlighed

Vesterbros bedste udsigt.

Ejerlejlighed med altan på indre Vesterbro i flot renoveret ejendom - fælles lån indfriet. 

Godt forældrekøb - eller til dem, der gerne vil bo midt i det pulserende Vesterbro. Lejligheden ligger højt oppe tilbagetrukket fra gaden med udsigt over Matthæusgades smukke bygninger, med 2 elevatorer midt på indre Vesterbro med både indkøb, Fitness, masser af gode spisesteder, caféer, og kort afstand til Vega, Enghave Plads og Metroen. Det største plus er den store altan hvor der kan sidde flere og spise, mens man nyder himlen og udsigten.

 

Lejligheden er istandsat med bl.a. hvidt badeværelse, og flotte lyse gulve. Der kommer masser af lys ind i lejligheden, der ligger godt placeret med udsigt over Sct. Matthæusgade Kirke og Tove Ditlevsens Skole. Ejendommen har nyligt fået en flot facaderenovering, og et nyrenoveret gårdmiljø, der er cykelkælder, 2 elevatorer, fælles vaskeri, dør telefon, parkeringskælder mod betaling og fælles tagterrasse med en helt fantastisk udsigt ud over hele København.

 

Fælleslånet hertil er indfriet i nærværende lejlighed og ejerudgifterne er derfor virkelig lave.

 

Indretning :

 

Entré, stort lyst badeværelse med bruseniché, stor stue i åben plan med det hvide køkken køkken, der har masser af skabe, i stuen er der også en sovekrog. Altanen har sol fra morgen til eftermiddag , og helt uspoleret udsigt over området. Hvis man gerne vil lave et soveværelse er der god mulighed herfor.