1
1

press to zoom
2
2

press to zoom

press to zoom
1
1

press to zoom
1/32

2920 CHARLOTTENLUND - EJERLEJLIGHED

enighedsvej 4, 2 th

Pris                           :     SOLGT 

Boligareal                :     98 m2  

Antal værelser         :     3

Ejerudgift pr. md    :     3.451

Energimærke          :     D

Flot-og stor 3 værelses, med lækkert køkken & badeværelse,
3 altaner, udsigt og fantastisk beliggenhed!
 

Bolig: Ankomst i lejlighedens rummelige fordelingsentré,
med indbygget skab og god plads til opbevaring af overtøj-
og fodtøj. Lejlighedens rummelige stue, byder på god plads
til hhv. separat spiseafdeling-og sofa/tv-område.
Stuen er orienteret mod syd, hvorfor at her er et skønt lysindfald, tillige udsigt til grønt og områdets elegante palæejendomme. Fra stuen er der udgang til den ene af lejlighedens 3 altaner, tilsvarende med både sol-og udsigt.
I forlængelse af stuen er der adgang til stort værelse, her er sol-og udsigt, samt plads til stort skab.


Lejlighedens lækre-og moderne Vordingborg køkken er fra år 2013, her er yderst god opbevarings-og arbejdsplads, køkkenø, alle nødvendige hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, samt adgang til lille altan der deles med naboen. Badeværelset er tilsvarende køkkenet, renoveret dog
i år 2010. Her er udover alt det forventelige, god plads, smagfuldt interiør, vindue, gulvvarme og vaskesøjle.


Lejlighedens 2. soveværelse er af en god størrelse, samt med plads til stort skab, skrivebord, etc. og tillige med udgang til altan mod gården.
 

Til lejligheden medfølger stort kælderrum (8-10 m2).


Lejligheden er placeret på en af, Charlottenlunds absolut bedste beliggenheder, se nærmere under afsnittet ”område”.
 

Ejendom: Velkommen til Stationsgården, en yderst velbeliggende-og velholdt ejendom fra år 1934.
Ejendommen er løbende vedligeholdt, hvorfor at den fremstår i god stand, uagtet ejendommens alder er der indlagt fibernet. Her er aflåste opgange, dørtelefon og affaldsskakt. Ejendommens kælder byder på stort privat kælderrum (8-10 m2), plads til parkering af cykler-og barnevogne, samt vaskeri mod betaling. Ejerforeningen er veldrevet, samt med en god økonomi hvor der hensættes til fremtidigt vedligeholdelse, der er dog ingen vedtaget projekter.
 

Område: Underskønne, Charlottenlund, behøver næppe nærmere introduktion. Popularitetens grundlag er åbenbart, da afstanden til København er kort og naturen lige uden for døren. Byen byder tilmed på et væld af specialbutikker, lækre restauranter & caféer, gode skoler og daginstitutioner, seværdigheder og alt hvad der behøves af såvel den unge som ældre livsnyder. Denne bolig er placeret med under 100 meter til Jægersborg Allé og Charlottenlund station, hvorfra S-toget bringer dig til Nørreport på ca. 20 minutter. Ydermere kort afstand til Charlottenlunds ”kendetegn” i form af Charlottenlund slot & slotspark, Charlottenlund fort, Café jorden rundt, Mash Skovriderkroen og ikke mindst søbadet ved Øresund.

En helt vidunderlig bolig, på en ligeså beliggenhed. Passende for den enlige, parret uden børn, parret med barn eller parret hvor børnene er flyttet hjemmefra. Kontakt os for aftale om besigtigelse.