press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

4100 RINGSTED - BYGGEGRUND.  

fasanvej 5

Pris                           :     815.000,- 

Grundareal.             :     809 m2

Ejerudgift pr. md    :     1.361
 

Byggegrund på naturskøn beliggenhed i, Kværkeby, kort afstand til Ringsted. OBS: Sælger varetager byggemodning, tilslutnings- afgifter, etc.

 

Byggegrund:

 

809 m2 stor grund, beliggende som del af nyudstykket kvarter, i kværkeby. Her er muligheden
for at bygge drømmehuset, i naturskønne, trygge-og landlige omgivelser.
Det nyudviklede kvarter, kommer når det er færdigt,
til at bestå af 19 parcelhuse, samt en bebyggelse
med 42 gårdhavehuse.

 

Indeholdt i udbudsprisen er at sælger står for-og afholder udgifter til, byggemodning, tilslutningsafgifter, etc. Der overtages derfor en grund, der er 100% klar til opførelsen af drømmehuset. Bebyggelsesprocenten er jf. gældende lokalplan, 25%.

 

Beliggenhed:

 

Nyudstykket kvarter i naturskønne-og rolige, Kværkeby. Beliggenheden byder udover frisk luft, ro og natur, på kort afstand til Ringsted, samt motorvejen til hhv. København, Fyn & Jylland. Kværkeby byder på attraktive friskole, en aktiv og engageret idræts-og borgerforening, samt skønne rekreative områder, bl.a. Kværkeby mose, Høed skov og Kværkeby fuglereservat.

Ringsted nås på kort tid, uanset om du er i bil eller med den gode kollektive trafik, i Ringsted venter et væld af butikker, kultur og-restaurationer/caféer.

 

 

Kontakt os for nærmere information. Kvarteret består af 19 parcelhusgrunde, hvorfor at der er varierende priser-og størrelser.