1/22

3080 - TIKØB 

fredensborgvej 3C

Pris                           :     4.295.000 

Boligareal                :     210 m2 

Antal værelser         :     4 soveværelser

Ejerudgift pr. md    :     3.949

Energimærke          :     A2010

Liebhaveri til den kræsne familie i idylliske Tikøb. 

Velkommen til en helt unik bolig, bygget i god kvalitet i smukke landlige omgivelser. Denne bolig er til familien, der ønsker kvalitet

og god plads , hvor der ikke er sparet på materialevalget og alt fremstår næsten som nyt. Af detaljer kan fremhæves gulvvarme i hele huset, egetræsparketgulve, store rustikke klinker, og synlige bjælker. På bedste vis kombineres de nye materialer med husets sjæl.
For husets beboere vægtes de smukke omgivelser og freden, der sænker sig når man kører ind i indkørslen. Hovedejendommen er ombygget i 2017 til 3 selvstændige rækkehuse, med det tilhørende hoved hus, der alle deler en smuk parklignende have, en robot -plæneklipper, samt en fælles præsentabel parkeringsplads med opsat el stander. Rækkehuset er beliggende fuldstændig ugenert for enden, med en fantastisk udsigt over marker og området. Hele dagen kan nydes på den store terrasse, der ligger frit ud til landskabet. I gå-

afstand er der skole, daginstitution, indkøb mens skoven kan nås på få minutter. For pendlerne, der skal til København er turen i bil ca. 35 minutter, og herudover er der offentlig busforbindelse til Hornbæk og til Espergærde. Huset er med andre ord beliggende i smørhullet af den smukke, nordsjællandske natur men stadig med alt inden for overskuelig afstand.
Når der skal handles er der en velassorteret Spar butik lige på den anden side af gaden. Der er flisebelagte områder rundt om huset,
og et tilhørende skur til haveredskaber m.m. Der er installeret blødgøringvands anlæg på ejendommen. Nabo fællesskabet er helt unikt, der er en super privat og gensidigt respekt for hinanden, men samtidig et fantastisk fællesskab.

Stueetagen : Hall med trappe til 1. salen, bryggers med god skabsplads og vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med bruseniche, stort stue med hyggeafdeling og spiseafdeling op til det åbne køkken - alle steder i rummet er der udsigt over det landlige landskab. Fra stuen er der udgang til den store terrasse.
Køkkenet er fra HTH og er hvid i højglans. 

1. sal : Répos, stort badeværelse med bruseniche og store rustikke klinker, 4 gode værelser med synlige bjælker, flotte trægulve og udsigt. Der er loft til kip på 1. salen i alle rum, synlige bjælker og et godt lysindfald. 

INFO : 

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard. 

KONTAKT  

Butikken : 

Vesterbrogade 144B, st.tv -

1620  København V

Butikkens åbningstider : 

Mandag - Torsdag kl 11 - 16.30
Fredag   - Søndag efter aftale.

Forsikring hos HDI Gjerling