1/26

3520 - FARUM 

furesøgårds-vej 7 

Pris                           :      4.195.000 

Boligareal                :      144 m2 

Antal værelser         :      5

Boligudgift pr. md  :      3.545

Energimærke          :      D

Rækkehus med god plads til familien i naturskønt område. 

Velkommen til dette lyse rækkehus, hvor man bor tæt på grønne områder i dette børnevenlige område tæt på skole og daginstitutioner med stisystem til alt. Området er roligt, da trafikken begrænser sig til beboerne, og deres gæster. Farum Arena ligger tæt på med et væld af forskelllige sportsaktiviteter. Bytorvet er tæt på når der skal handles, og når natur og skov skal nydes, så ligger det skønne Furesøbad ikke langt væk. Der kører bus til stationen lige ude foran døren og det tager 5 minutter at gå til stoppestedet “Nordøststien".
Farum rummer alt det man skal bruge for at skabe gode familierammer, og for pendleren kan man komme til de omkringliggende forstæder eller Københavns Hovedbanegård med toget på 40 minutter. 

Huset er i 2 plan med et badeværelse på hver etage, og med en dejlig sydvestvendt solrig have. Der er fine parketgulve i huset. 

Indretning : 

Entré,  lyst badeværelse med badekar, bryggers med skabe, stort værelse, stor stue med plads til både spiseafdeling, og sofahygge afdeling, samt udgang til terrassen og haven, lyst køkken med masser af skabe. 

1. sal : 
Répos, 2 gode værelser, soveværelse med skabsvæg, stort badeværelse med bruseniche. 

INFO : 

KONTAKT  

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

Dexter Gordons Vej 45

2540  København SV

Åbent efter aftale. 

Forsikring hos HDI Gjerling

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard.