1/27

1107 KØBENHAVN K - EJERLEJLIGHED

grønnegade 31,

4. sal

Pris                           :     4.995.000 

Boligareal                :     73 m2 + 22 m2 tagetage 

Antal værelser         :     2

Ejerudgift pr. md    :     4.065

Energimærke          :     Fredet ejendom

Unik lejlighed på 73 m2 + 22 udnyttet tagetage i smuk fredet ejendom ved Kgs Nytorv. 

Hvis du drømmer om at bo midt i historiske smukke København K - så skal du kigge nærmere på denne lejlighed, der indeholder synlige bjælker, skævheder og unikke detaljer som man kun finder i fredede ejendomme. 

Lejligheden ligger øverst i den smukke gule ejendom, og er den eneste lejlighed på etagen. Fra lejligheden har man udsyn over hyggelige baggårde, smukke pudsede ejendomme og Kgs Nytorv området. Områdets store udvalg af restauranter, caféer, teatre, seværdigheder og shopping behøver ikke nærmere introduktion,
her findes alt man gerne vil opleve og købe indenfor kort afstand. Metroen og Nyhavn er lige om hjørnet, og der er uendelige muligheder når der skal hentes god aftensmad, eller maden skal spises på én af alle de gode restauranter, der findes i området. Hovedejendommen er fra 1741 og fremstår meget præsentabel med en nydelig opgang og en charmerende fælles gård.
Ejendommen er fredet, så der betales ikke ejendomsskatter. 

Indretning : 

Entré med plads til garderobe, pulterrum, stort soveværelse med hyggelig udsigt over ejendommens gård, badeværelse med god plads og bruse niché, stort køkken/alrum med synlige bjælker og god udsigt over Adelgade og de smukke ejendomme. Fra køkken/alrummet er der en trappe til tagetagen, der bruges som stue - her er der loft til kip og synlige bjælker og masser af god stemning.

Der er trægulve i lejligheden.