press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/39

2950 - VEdbæk, kolonihavehus

hf skovly, hasselvej 1

Pris                        :   2.795.000

Boligareal            :   75 m2  

Antal værelser    :    3

Ejerudgift pr. md :   1.237

Energimærke         :   IKKE OMFATTET

Sjældent til salg - kolonihavehus med et strejf af Provence i Vedbæk. 

Velkommen til dette skønne fritidshus, hvor hele familien kan samles og nyde den dejlige stemning og den smukke natur i Vedbæk.

Her er man ikke langt fra stranden, Vedbæk Havn, Søllerød Golfklub og masser af gode indkøbsmuligheder. 
Ejendommen er løbende renoveret og haven er godt indrettet med store træterrasser, frugttræer, bærbuske, drivhus, udebad og flere hyggekroge hvor solen kan nydes. Gæsterne kan overnatte i det nyere anneks fra 2019, der har egen terrasse. 

Om det er familien fra København, eller udenlandsdanskerne, der drømmer om en fritidsbolig, der er lys og flot indrettet,
så er dette den perfekte mulighed når man ikke vil være for langt væk fra København, og gode tilkørselsmuligheder hertil
er vigtigt. 

Foreningen er veldrevet, og har lige fået lagt nye fællesveje,
så der er gode adgangsforholdene til husene. 
 

Indretning : 

Entré med garderobe, værelse med dør ud til haven, lyst badeværelse med brus, opholdsstue med nyere godkendt brændeovn og  sofahjørne, stort køkken i åbent plan med spisestuen, hvor der god plads til den store familie, stort soveværelse. Fra huset er der adgang til en overdækket terrasse med god plads. Der er lavet ovenlysvinduer i køkkenafdelingen, der giver et godt lys, og lyse trægulve i huset. 

Velkommen til dit nye yndlingssted i Vedbæk.