1/31

KØBENHAVN S

ISLANDS BRYGGE 73, 1 TH

EJERLEJLIGHED

Pris                        :  5.995.000

Boligareal             :  126 M2

Antal værelser      :  4

Ejerudgift pr. md  :  5.317

Energimærke        :  B

Lækker gavllejlighed med smuk udsigt & 2 altaner.
OBS: Mulighed for at tilkøbe parkeringsplads i kælderen!    

 

Ankomst i rummelig entré, med indbygningsskab og god plads til opbevaring af såvel overtøj som fodtøj. Fra entréen er der adgang til det ene af lejlighedens 2 lækre badeværelser, her er bl.a. gulvvarme, rummelig bruseniche og toilet fra år 2019. Herudover er der fra entréen adgang til det ene af lejlighedens værelser, skønt beliggende mod gården og med indbygningsskab.

Fra entréen ledes du direkte til lejlighedens leve rum, det store og gennemgående køkkenalrum/stue. Her fornemmes tydeligt værdien af at være placeret i ejendommens gavl, da de ekstra vinduer resultere i et ekstraordinært lysindfald og en vidunderlig udsigt, herunder havneløbet hvor bådene sejler forbi, Bryggens ”liv & leben”, byens tårne & spir og slutteligt områdets-og gårdens flotte beplantning. Alrummets størrelse, gør at her er god plads til at indrette sig med stort spisebord, sofa/tv-stue, hyggekroge, etc. Efter behov kan der i alrummet etableres 1 ekstra værelse, se plantegning for forslag.

Centralt i alrummet finder du det lækre og stilrene køkken, der grundet sin placering skaber en god og naturlig opdeling i rummet. Køkkenet er designet i stilfulde materialer, med hvide grebsfrie fronter og massiv træbordplade i Amerikansk valnød. Tillige rigtig god opbevarings-og arbejdsplads, samt alle nødvendige hårde hvidevarer, herunder integreret kaffemaskine. 

Lejligheden byder på 2 store og vidunderlige altaner, den ene beliggende direkte mod den hyggelige gård og med morgen/formiddagssol. Den store hjørnealtanen tilgås via. skydedør og byder på eftermiddags-og aftensol, samt en fortryllende udsigt til havneløbet, områdets liv & leben og ikke mindst, Tivolis fyrværkeri.

I forlængelse af alrummet er der adgang til det store master bedroom, herfra er der tilsvarende udsigt over havneløbet, stort indbygningsskab med skydelåge, samt adgang til badeværelse med bl.a. gulvvarme, AEG vaskesøjle, samt toilet fra år 2019.

I ejendommens kælder forefindes privat-og rummeligt depotrum, herudover mulighed for at tilkøbe privat parkeringsplads.      

 

Ejendom

 

Velkommen til, Bryggens Have. Ejendommen er fra år 2005, hvorfor at her bydes på alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. aflåste opgange med Chip, dør telefon med kamera, elevator, affaldsskakt, cykelparkering etc. Hele ejendommen fremstår yderst velholdt og indbydende, samt med et flot anlagt gårdmiljø med nydelig beplantning. I ejendommens kælder forefindes privat-og rummeligt depot rum, herudover mulighed for at tilkøbe privat parkeringsplads.     

 

Område 

 

Beliggenheden for denne bolig er helt i top, yderst centralt på ”den nye del” af Islands Brygge, med fantastisk udsigt og alligevel rolig tilbagetrukket fra Havnebadet og alle dets besøgende. En kort spadseretur bringer dig til havneløbets forfriskende vand, Fælledens underskønne natur, et væld af lækre caféer og restauranter, specialbutikker, flere dagligvarerforretninger, skoler og daginstitutioner, transport i form af bus, metro og havebussen, samt Fisketorvet med alle dets butikker – kort sagt, herfra er der kort afstand til alt hvad der behøves i den moderne og bekvemmelige hverdag. 

 

En fantastisk bolig, på en af Københavns bedste og mest attraktive beliggenheder, uanset om i er den unge børnefamilie, det modne par hvor børnene er flytte hjemmefra eller du blot er singlen der ønsker god plads og eminent beliggenhed.

 

INFO : 

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard. 

KONTAKT  

Butikken : 

Vesterbrogade 144B, st.tv -

1620  København V

Butikkens åbningstider : 

Mandag - Torsdag kl 11 - 16.30
Fredag   - Søndag efter aftale.

Forsikring hos HDI Gjerling