BOLIGER TIL LEJE 

1/17

KØBENHAVN S

parmagade 4, 3.7 -2300 KBH S.

    

Leje pr. måned         :  17.000,-

Aconto forbrug        :    2.050,-

Depositum               :  34.000,-

Boligareal                 :  144 m2 + 23 m2 tagterrasse

Antal værelser          :  4

Energimærke           :  A2015

Lejeperiode             :  23.10.2020 - 03.01.2021

Moderne Liebhaver Penthouse! Fuldt møbleret! Central beliggenhed!  

Eksklusiv & moderne Liebhaver Penthouse, på super central beliggenhed ved Amagerbrogade. 
Denne unikke lejlighed udlejes fuldt møbleret med smagfulde designermøbler, inklusiv i huslejen er fri WIFI. Ydermere mulighed for at leje privat parkeringsplads i ejendommen (kr. 1.000 pr. md.), samt at tilvælge professionel rengøring. 

Denne eksklusive bolig byder på alt hvad hjerte begærer og mere til, herunder et væld af teknologiske løsninger, bl.a. Smart home med Alexa stemmestyring i hele lejligheden (kan deaktiveres), Sonos Multirum lyd og Philips Hue Smart Lighting i alle rum (styr lyd-og lysstyrke/farve fra mobil/tablet), i hele lejligheden er der selvfølgelig gulvvarme.

Boligen rummer et exceptionelt køkkenalrum, med stor spiseplads og lækkert køkken fra Boform, naturligvis indeholdende alle nødvendige hårde hvidevarer og Quooker. Fra alrummet er der via. stor skydedør, udgang til aflukket atriumgård. Ydermere elegant trappeløb til boligens åbne 1. sal, som er indrettet som kontor, hvorfra der også er udgang til den solrige udsigtspost - den private tagterrasse.

Stuen er smagfuldt indrettet og tilsvarende alrummet, med direkte udgang til atriumgården. Udover det forventeligt møblement, byder den hyggelige stue på hjemmebiograf med Bowers & Wilkens High-end lydsystem. 

Lejlighedens rummelig Master Bedroom, byder på stor dobbeltseng, fladskærm integreret i væggen, fjernbetjente Somfy lamelgardiner og Walk in closet, i forlængelse af Master Bedroom er der adgang til lækkert badeværelse med vaskesøjle. Boligen rummer ydermere endnu et badeværelse, entré med indbygningsskab og et værelse yderligere.  

Boligen er beliggende i en moderne og arkitektonisk flot ejendom, der selvfølgelig byder på top faciliteter og sikkerhed. Herunder, aflåste adgangsdøre til opgangen, dørtelefon med kamera, aflåst elevator, aflåst parkeringskælder med fri cykelparkering og mulighed for at leje privat parkeringsplads. 
Beliggenheden er super central, på sidegade til Amagerbrogade og med kort afstand til City, Amager Strandpark & lufthavnen. Tillige finder du få meter fra ejendommen, dagligvarerindkøb, Caféer og restauranter, samt alt hvad hjertet begærer af specialbutikker, etc. langs Amagerbrogade.  

En eksklusiv Liebhaver lejebolig, for den kræsne kunde der mangler et midlertidigt hjem.

Kontakt os i dag, for aftale om besigtigelse. 

Kontakt os i dag, for aftale om besigtigelse. 

Christoffer : + 45 25 65 53 43 

INFO : 

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard. 

KONTAKT  

Butikken : 

Vesterbrogade 144B, st.tv -

1620  København V

Butikkens åbningstider : 

Mandag - Torsdag kl 11 - 16.30
Fredag   - Søndag efter aftale.

Forsikring hos HDI Gjerling