nørre farimagsgade 49, st.mf   (høj STUE).

1364 KØBENHAVN K - EJERLEJLIGHED

Pris                     :    5.950.000 

Boligareal         :    107 m2  

Antal værelser  :    3

Ejerudgift          :    4.040

Energimærke      :    A10

billede_stue_02
Opgang.
Fælles terrasse i gården.
Fælles terrasse i gården.
Plantegning_100

Uden bopælspligt - 3 vær. lejlighed - fremstår som ny i nyrenoveret ejendom ved H.C Ørstedsparken og Torvehallerne.

Hvis man gerne vil bo i en præsentabel og nyrenoveret ejendom med en god beliggenhed i København K, så er denne lejlighed en rigtig god mulighed for at bo tæt på alt det bedste City kan tilbyde. Køber af denne lejlighed får fornøjelsen af, at være den første der bor i lejligheden. Ejendommen er fra 1878 - og har gennemgået en gennemgribende renovering i gode kvalitetsmaterialer, og fremstår nu som én af de flotteste bygninger på gaden. Lejlighederne har den smukke sjæl fra ejendommens oprindelse bevaret med bl.a. højt til loftet, og unikke detaljer i hver lejlighed - og samtidig nutidens komfort 
Til ejendommen er der en fælles hævet terrasse i det rolige gårdmiljø, og tinglyst brugsret til nyindrettede kælderrum.
I ejendommens gadeplan finder man en helt unik og eksklusiv café og butik med bæredygtige mærkevarer, og hvis man gerne vil købe virkelig gode kaffebønner til morgenkaffen findes de her. Metroen ligger ikke langt væk, og hvis man skal parkere sin bil er der gode forhold på Israels Plads få minutter væk. 

Indretning : 

Entré med plads til garderobe, stort soveværelse mod den rolige gård med hvid skabsvæg, stort badeværelse med rustikke grå klinker og stor bruse niché,  hvidt grebsfrit køkken med touch system i åbent plan til den store stue med højt til loftet og udsigt mod H.C. Ørstedsparken, stort værelse mod gården. I lejligheden er der flotte massive egetræsgulve, og nye hvidevarer fra Siemens.

Velkommen til Avenuehuset.