1370 - KØBENHAVN K

nørre søgade 37C, st.tv

Pris                           :       

Boligareal                :     45 m2 

Antal værelser         :     2

Boligydelse pr. md :     1.878

Energimærke          :     C

Panoramaudsigt over Søerne.

Her er lejligheden for bymennesket der vil bo i indre by, direkte ud til Søerne. Med panoramaudsigt over Søerne, Søpavilionen og Dronning Louises bro,
og med det hyggelige Nansensgade kvarter bagtil med kun få skridt til Ørstedsparken, Torvehallerne og Nørreport Station, får man her en centralt beliggende lejlighed, i de unikke omgivelser der kendetegner det trygge og hyggelige område.

Ejendommen er utroligt veldrevet, og renoveres løbende.
Særligt gennem de senere år har foreningen moderniseret ejendommen så denne fremtræder i præsentabel og velholdt stand.
Dette ses bl.a. ved de velholdte opgange og kunsten på væggene i kælderen, hvor det for lejligheden tilhørende kælderrum findes, samt det store lyse fællesvaskeri med opholdshjørne, bøger og spil. Herfra er også direkte adgang til nyrenoveret parkeringskælder og gårdparkering for beboere og gæster, som er en del af det gårdmiljø foreningen råder over.
Foreningen er veldrevet og har en særdeles god økonomi, pt med et millionoverskud.

Lejligheden er en højt beliggende stuelejlighed med unikke vinduer af lydisolerende one-way-mirror glas, der forhindrer støj og indbliksgener fra gaden, hvormed man helt uforstyrret kan nyde den smukkeste udsigt fra lejligheden. Lejligheden har fine lyes parketgulve og består af entré med garderobe, stort badeværelse med lyse klinker, gulvvarme og stor bruseniche, nyt hvidt samtalekøkken fra 2018 med induktion, ovn, mikrobølgeovn, køle/frys, og opvaskemaskine.  
Lejligheden er niveauinddelt fra køkkenet med fine trin til stuen der har en fantastisk 1. rækkes panoramaudsigt udover Søerne. Stuen har en ideel rumopdeling med plads til både spiseområde og hyggehjørne med sofa, hvorfra man kan nyde den smukke aftensol. Fra stuen er der indgang til et hyggeligt soveværelse med vinduesparti mod søerne i "New Yorker stil" 
der sikrer god udsigt og et godt lysindfald.

INFO : 

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard. 

KONTAKT  

Butikken : 

Vesterbrogade 144B, st.tv -

1620  København V

Butikkens åbningstider : 

Åbent efter aftale. 

Forsikring hos HDI Gjerling