2000 FREDERIKSBERG 

NORDRE FASANVEJ 44B, STUEN 

Pris                           :     1.910.000 

Boligareal                :     72 m2 

Antal værelser         :     3

Boligydelse pr. md :     2.453

Energimærke          :     D

3 vær. andel i sund forening tæt på Metro og Frederiksberg Centret. 

Spændende og anderledes andelslejlighed med egen indgang fra Nordre Fasanvej. Området er fyldt med alt det man har brug for i hverdagen, masser af gode caféer, spisesteder, take-away mad, Frederiksberg Centret, café og bar livet på Smallegade, Godthåbsvej og Metroen er i gå-afstand. For studerende er der ikke langt til CBS, der ligger et stenkast væk. Man kommer ikke til at mangle indkøbsmuligheder eller kede sig - man skal blot gå ud af fordøren, så er der et væld af spændende muligheder. Når der skal gåes ture eller løbes er Frederiksberg have også tæt på. 

Ejendommen er flot og velholdt, og fik nyt tag og vinduer i 2019. Foreningen er velfungerende og sund økonomisk. Bagved ejendommen er der et hyggeligt gårdmiljø med havemøbler til fælles brug. 
Lejligheden er perfekt til dem, der gerne vil have en unik og anderledes lejlighed -  de fleste vil nok vælge at modernisere køkkenet og badeværelset, og man har derfor selv mulighed for at sætte sit præg på lejligheden stadigvæk. 
 

Sælger har især været glad for : 
 

Beliggenheden, i cykelafstand til alt man skal bruge - også indre by. Shopping og handle muligheder, men også natur, arbejde og uddannelse. Begge metroer er i gå-afstand, hhv. 300m til den "gamle" metro på Nordre Fasanvej - og 500m til den nye enten ved Aksel Møllers Have eller Frederiksberg Centret. Det tager 6 min. med metroen til Nørreport. Der kommer løbende nye restauranter, vinbarer, genbrug- og retro butikker i gaden. I den lokale Føtex - 100m - er der lige åbnet en Matas og et apotek, samt der ligger en stor PostNord afdeling til afhentning af pakker. Den lokale Lidl - 70m - har et nyt stort træningscenter ovenpå. Derudover der der en Rema100 og en Meny på Finsensvej, og Fakta, Irma og Meny længere ude af Nordre Fasanvej. Frederiksberg er generelt en meget grøn kommune med mange grønne og sociale tiltag. Frederiksberg Hospital ligger skråt overfor, og køre man ud af samme vej kommer man til smukke Vanløse og Damhussøen. Man kan tilkøre motorvej lige nemt enten via Åboulevarden eller Folehaven. 

Naboerne er virkelig søde. Der er masser af parkeringspladser hvis man har bil, og p-licens i Frederiksberg kommune koster 120,- om året. P.g.a den separate indgang høres ingen lyde når de andre 30 andelshavere går ind og ud på forskellige tidspunkter af døgnet - og låser døren. Man er både en del af fællesskabet samtidig med at man er meget privat og der er meget stille. Det er også en høj stue, så ingen kan kigge ind. Vinduer og tag er lavet i oktober 2019. Vandrør er lavet i 2018. Der er kælder- og loftsrum som også er lavet nyligt (indenfor 7 år). Der er måske en kommende mulighed for at få enten altan eller trappe ud i gården, og det stemmes der om på næste generalforsamling.

Indretning : 

Indgang med garderobeplads, stor spisestue i åbent plan i to etager med opgang til den hyggelige opholdsstue, mellemgang med opbevaringsplads, badeværelse med brus, stort køkken med mange skabe og udgang til bagtrappen/gårdmiljøet. Fra opholdsstuen er der indgang til et roligt soveværelse mod gårdmiljøet.

INFO : 

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard. 

KONTAKT  

Butikken : 

Vesterbrogade 144B, st.tv -

1620  København V

Butikkens åbningstider : 

Åbent efter aftale. 

Forsikring hos HDI Gjerling