1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
31
31

press to zoom
1
1

press to zoom
1/31

2920 CHARLOTTENLUND - EJERLEJLIGHED

ordrup jagtvej 42C, 2 th.

Pris                        :  2.350.000 

Boligareal            :  58 m2  

Antal værelser     :  2

Ejerudgift pr. md :   3.076

Energimærke         :  C

Skøn 2 værelses lejlighed med altan, på super attraktiv beliggenhed!

Bolig:

Velkommen til denne skønne og veldisponerede 2 værelse, hvor ankomsten sker i lille entré der oprindeligt har fungeret som fordelingsentré til resten af lejligheden, en rumdeling der nemt kan genetableres, så lejligheden kan benyttes til deling. (se alternativ plantegning for illustration) Entréen byder på indbygningsskab og adgang til hhv. badeværelse, køkken og stue. Stuen er veldisponeret og med et dejligt lysindfald, her er god plads til at indrette sig med spisebord og sofa/tv-arrangement, etc. 

I forlængelse af stuen, er der etableret åbning til lejlighedens hyggelige soveværelse, soveværelset byder på god plads til indbygningsskab og eventuelt skrivebord. Ydermere er der fra soveværelset adgang til lejlighedens lille hyggelige altan, orienteret mod-og med udsigt over den hyggelige-og yderst velholdt gård. 
 

Lejlighedens køkken er af en fornuftigt størrelse-og stand, samt beliggende med udsigt over den hyggelige-og flotte gård. I køkkenet forefindes de forventelige hårde hvidevarer, herudover både opvaskemaskine og vaskemaskine, samt en sjov gammel detalje i form af ”serveringslem” til soveværelset. Badeværelset er tilsvarende køkkenet, i en pæn stand-og god størrelse, samt med separat bruseafsnit. 
 

Til lejligheden medfølger loftrum til opbevaring, ydermere mulighed for at leje kælderrum. 

 

Ejendom:

Velkommen til denne pæne-og yderst velholdte murstensejendom, fra år. 1934. Ejendommen er yderst velholdt, og fremstår lige så. Ikke mindst ejendommens gårdmiljø er en fryd for øjet, og ikke mindst en fryd at benytte når vejret tillader det. Her er pæn beplantning, græsplæne, legeplads, tørrestativer, borde-og bænke, etc. Ydermere aflåst garage, der kan benyttes til cykelparkering, samt garage der benyttes til affaldscontainere.

Ejendommen byder på loftsrum, hvor lejligheden har brugsret til det ene og ydermere kælder med cykelkælder og mulighed for at leje kælderrum. Ejerforeningen, Broholm, er yderst veldrevet med sund økonomi og orden i sagerne. Beliggenheden er eminent, centralt-og attraktivt i Ordrup med kort afstand til stationen, indkøb, etc. og samtidigt yderst fredeligt. 


Beliggenhed:
Yderst centralt i attraktive Ordrup, der har fornøjelsen af at være en del af skønne-og historiske, Charlottenlund. Fra ejendommen er der kort afstand til alt hvad der behøves i den bekvemmelige hverdag, herunder indkøb, specialbutikker og underskøn natur, ydermere kort afstand til den stemningsfyldte, Skovshoved Havn. På blot få minutter når du Ordrup Station, hvorfra der er forbindelse til det øvrige Nordsjælland og København, med S-toget når du Nørreport på kun 16 min. En kort cykeltur fra ejendommen, finder du Charlottenlunds ”kendetegn” i form af Charlottenlund slot & slotspark, Charlottenlund fort, Café jorden rundt, Mash Skovriderkroen og ikke mindst søbadet ved Øresund.
 

En super skøn 2 værelses lejlighed, på en lige så beliggenhed. Oplagt uanset om du er enlig, et par eller på udkig efter en god lejlighed til udlejning, deling-eller renovering. Kontakt os i dag, for aftale om besigtigelse.