top of page
  • Facebook
  • Instagram
Rock for hjemløse,
en velgørenhedskoncert arrangeret
af virksomheden for første gang i 2019.

 
ROCKFORHJEMLØSE_kvadrat_alle_navne_Nickl
Rock_for_hjemløse_2020_1.jpg
Foto : Camilla Lundbye 
Lillebro 2 .jpg
OVERSKUDDET FRA KONCERTEN I 2019 GIK TIL FORENINGEN HELLEBROEN - læs mere om dem HER :https://hellebroen.dk/
BILLEDER FRA KONCERten 
JANUAR 2020 

Billeder af Palle Schultz

Anmeldelse fra Gaffa om koncerten her : 

Rock For Hjemløse indtager Vega i København

Lørdag d. 4. januar 2020 er der Rock For Hjemløse i København.

Koncerten blev så stor en succes, da den for første gang blev afholdt i januar 2019, at arrangørerne bag
rykker Rock For Hjemløse fra spillestedet Hotel Cecil til det noget større Vega.
Overskuddet går igen til københavnere, der lever på gaden og mangler tag over hovedet.
På plakaten er Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Michael Falch, Patrick Dorgan og Nicklas Sahl, mens husorkestret er Electric Guitars. Konferencier til koncerten er Clement Kjersgaard. 

 

Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Michael Falch og Patrick Dorgan, Nicklas Sahl og Electric Guitars med guitaristerne Søren Andersen og Mika Vandborg i front som husorkester, og Clement Kjersgaard som konferencier. Sådan ser det foreløbige program ud til Rock For Hjemløse 2020, når billetsalget åbner tirsdag d. 29. oktober kl. 10.00. 

For et år siden blev Rock For Hjemløse afholdt for første gang. Det tog bare to uger, så var alle billetterne til spillestedet Hotel Cecil i København revet væk. Efter koncerten kunne dens arrangører, ejendomsmægler Camilla Lindhard og musiker og producer Søren Andersen, skrive en check på 151.000 kr. til projektet Hellebroen, som i 2019 i Valby etablererede herberg, værested og udslusningsboliger for unge hjemløse.

”Opbakningen fra musikere, teknikere, spillested, publikum og alle andre, der hjalp os, var stor og virkelig rørende. Vi havde endnu ikke besluttet os for, om vi skulle gentage koncerten i 2020, men stemningen på aftenen var helt elektrisk, og oppe fra scenen foran publikum fløj det ud af munden på Søren Andersen, som er med til at arrangere Rock For Hjemløse og guitarist i Electric Guitars, at ”vi gør det sgu igen næste år!”. Publikum jublede, og så fangede bordet ligesom, følte vi. Men mon ikke vi uanset hvad havde besluttet at lave Rock For Hjemløse 2020? Det føles godt at kunne gøre en forskel via noget, vi virkelig brænder for: God live-musik,” siger Camilla Lindhard, som til daglig er ejendomsmægler på Vesterbro og medarrangør af Rock For Hjemløse.

Idéen til Rock For Hjemløse opstod, da Camilla Lindhard så dokumentarprogrammet 52 dage som hjemløs på DR. Her flyttede journalist Toke Riskjær på gaden uden penge eller dankort for at leve som hjemløs. Som både beboer og mægler på Vesterbro var Camilla vant til at se alle slags mennesker og dagligt opleve bylivets sammensatte mangfoldighed. Men dokumentarens direkte indblik i, hvordan det er at leve som hjemløs, gjorde alligevel dybt indtryk. Camilla fik sin mand, Søren Andersen, til at se programmet, og de fik begge lyst til at gøre en forskel.

”Det føltes så urimeligt,” siger Camilla Lindhard. ”Her sad jeg som ejendomsmægler og formidlede hjem til de, som har pengene til det, og så føltes det som om, jeg intet kunne gøre for de, som virkelig ikke har tag over hovedet. Søren og jeg blev enige om, at hvis vi kunne gøre bare en lille forskel, ville vi gøre det. Og så opstod idéen om at lave en støttekoncert. Gennem Sørens mange år som musiker har han spillet med mange store danske navne, og heldigvis sagde de ja til at hjælpe, da han ringede til dem.”

Spillestedet Store Vega har været hjælpsomme mht. lokaler til koncerten. Hele overskuddet fra aftenen går ubeskåret til hjemløse.

Det vil i år være muligt for organisationer, der arbejder med hjemløse i København, at søge penge, og når koncerten er afholdt, vil bestyrelsen for foreningen bag fordele overskuddet blandt de organisationer, der har søgt.

For yderligere info om koncerten kontakt

Camilla Lindhard 
tlf : + 45 22 85 95 95
mail : info@camillalindhard.dk
 

bottom of page