1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
38
38

press to zoom
1
1

press to zoom
1/40

3000 - HELSINGØR

stürups plads
3, 3.7

Pris                           :    3.995.000 

Boligareal                :    83 m2 + 62 m2 tagetage.

Antal værelser         :    3

Ejerudgift pr. md    :    3.727

Energimærke          :    D

Byggeår                  :    1997
 

145 etagemeter, mulighed for 2 plan & tagterrasse!

Fantastisk lejlighed med rækkehus feeling. Beliggende i ”byen” på toppen af byen, med udsigt til Øresund! 

Bolig: Denne bolig byder på en helt enestående beliggenhed, og ligeså et væld af enestående muligheder. Er du på udkig efter et rækkehus, kan dette tilsvarende være dit kommende hjem, da både antallet af etager-og værelser/badeværelser kan øges, ydermere er der hverken overbo-eller underbo. Lejligheden er beliggende i ”byen” på toppen af byen, som en del af den skjulte ejerforening på taget af Helsingør Bycenter, her hersker en sjælden unik stemning der skal opleves. 
 

Boligen byder i dag på 83 yderst pæne-og veldisponerede boligkvadratmeter, samt tagetage på 62 m2 der kan inddrages, og tillige med mulighed for at etablere tagterrasse (se illustrationer for inspiration) Flere ejere i bebyggelsen har udnyttet tagetagen, hvorfor at tilladelse hertil er ren formalia. 
 

Lejligheden byder på rummelig aflukket entré med indbygningsskab, samt god plads til overtøj-og fodtøj. Herfra adgang til den store-og gennemgående stue, der munder ud i køkkenet hvorfra der via. dobbeltdør er adgang til den hyggelige terrasse, der omkranses af smuk beplantning. I stuen er der rigtig god plads til at indrette sig med separat spiseafdeling og stue/tv-område, stuens store vinduesparti lukker på smukkeste vis trækronernes farver indenfor. Fra stuen er der via. skydedør adgang til rummeligt værelse, tilsvarende med stort vinduesparti, samt god plads til stort skab eller lign. Værelset er oplagt til børneværelse, kontor eller hyggelige tv-stue. Hvis ønsket måtte være en større stue, kan væggen mod stuen nemt fjernes. 
 

Køkkenet i åben forbindelse med-og i forlængelse af stuen, er både pænt-og funktionelt samt med alle nødvendige hårde hvidevarer, via. dobbeltdør er herfra udgang til terrassen. Skulle ønsket være et andet-eller større køkken, kan det tilstødende værelse nemt inddrages. Lejligheden byder ydermere på pænt-og stort badeværelse med vaskesøjle, samt et stort soveværelse med indbygningsskab, begge dele tilgås fra entréen. 
 

En fantastisk bolig, med et væld af muligheder. Da det kun er lejlighedens ydervægge der er bærende, kan der nemt skabes en anden rumdeling. Tilsvarende kan tagetagens 62 m2 inddrages ligesom at der kan etableres tagterrasse, i dag benytter sælger tagetagen til opbevaring. Mængden af muligheder gør derfor også, at den kommende ejer kan være alt fra den enlige til børnefamilien. 
 

Til lejligheden medfølger ydermere rummeligt depotrum, samt gratis parkeringslicens til brug i ejendommens parkeringshus. 
 

Ejendom: Velkommen til ejerforeningen, Stürups plads, unik for både dens beliggenhed-og boliger. De fleste kender ejendommen for enden af gågaden der huser Helsingør Bycenter, de færreste kender boligerne der gemmer sig på taget. Her hersker en helt særlig-og unik stemning, der giver en følelse af at være i en lille gemt enklave på toppen af byen. Boligerne er fritliggende og uden overboer-eller underboer, hvorfor at man har en fornemmelse af rækkehuse. Det store omkringliggende fællesområde, byder på pæn beplantning der skaber ”stisystemer”, borde-og bænke, samt mulighed for at nyde udsigten over Helsingørs tage, tårne & spir, samt Øresunds blå bølger. Der er udelukkende adgang til tagetagen for beboerne-og disses gæster, hvorfor at sikkerheden er i top, tillige dørtelefon, aflåste døre og elevator forbeholdt ejerforeningen. Til boligerne medfølger eget rummeligt depotrum, samt gratis parkeringslicens til brug i ejendommens parkeringshus. 


Beliggenhed: Ideel for Helsingør, sådan kunne denne ejendoms beliggenhed nemt beskrivelse. 
Da ejendommen huser Helsingør Bycenter, er her et hav af butikker, kæde såvel som special og dagligvarer i form af den store Føtex i stueetagen. Placeringen for enden af den hyggelige-og stemningsfyldte gågade, gør at du blot er få skridt fra et hav af specialbutikker, caféer & restauranter og ikke mindst den helt særlige stemning-og atmosfære, som skabes af de hyggelige brostensbelagte gader og bindingsværkshuse. Stationen nås på få minutter, hvorfra der er busforbindelser, lokaltog til det øvrige Nordsjælland, kystbanen der bringer dig til Nørreport på 42 minutter og færgen der sejler dig til Helsingborg på blot 20 minutter. Tillige kort afstand til kunst-og kultur, bl.a. Kronborg slot, Kulturværftet, Toldkammeret, Værftest madmarked med Street food, Lystbådehavnen, etc. 
 

En bolig-og beliggenhed, som skal opleves. Et væld af muligheder, og oplagt til såvel den enlige som børnefamilien. Kontakt os i dag for aftale om besigtigelse.