BOLIGER TIL LEJE 

1/24

KØBENHAVN S

STRANDLODSVEJ19G, 5 th.

2300 KBH S.

    

Leje pr. måned         :  15.000,-

Aconto forbrug        :    1.000,-

Depositum               :  45.000,-

Boligareal                 :  100 m2

Antal værelser          :  4

Energimærke           :  A2020

Lejeperiode             :  01.09.2020 - 31.08.2022 

Fuldt møbleret 4 værelses med 2 altaner & udsigt til Øresund!
  

Boligen:


Super lækker og fuld møbleret 4 værelses lejlighed, på attraktiv beliggenhed ved Amager Strand. Denne nybyggede ejendom fra år 2017, byder udover en underskøn og super attraktiv beliggenhed, på alle moderne bekvemmeligheder. Ejendommen har selvfølgelig aflåste opgange, dørtelefon, elevator, etc. Herudover er der privat parkeringskælder, hvor det er muligt at leje 1 plads. (1.000 kr. pr. md.) Bebyggelsens udenoms arealer er velanlagte med stisystemer, belysning, pæn beplantning og legepladser.     


Lejligheden byder på stort og åbent, køkkenalrum/stue. Fra alrummet & stuen, kan du nyde en skøn udsigt over området og ikke mindst, Øresunds blå bølger. Alrummet er indrettet med god spiseafdeling og stort sofa/tv-område. Stilrent køkken, der byder på god opbevarings-og arbejdsplads, samt alle nødvendige hårde hvidevarer. Fra alrummet er der ydermere adgang til den ene af lejlighedens to altaner, orienteret mod Øst og med en skøn udsigt til Øresund. 

I forlængelse af stuen, er der adgang til det ene af lejlighedens 3 værelser. Dette er indrettet til soveværelse, med dobbeltseng og herudover kommode med plads til opbevaring.  
 

Fra køkkenet adgang til stort og lyst værelse, her er udgang til skøn sydvendt altan, der byder på sol og flot udsigt til City. Tillige er der fra dette værelse, adgang til integreret depotrum/walkin closet. Lejlighedens sidste værelse tilgås fra entréen, dette er pt. indrettet til kontor og med skab og kommoder. 
 

Det lækre badeværelse har tilsvarende resten af boligen, gulvvarme, herudover stor bruseniche, god opbevaringsplads, vaskemaskine & tørretumbler, etc.         


Området  


Beliggenheden fås ikke meget bedre, end her på Strandlodsvej. Herfra er der kort afstand, til alt hvad der behøves i den moderne og bekvemmelige hverdag. Du er kun en lille gåtur fra Amager Strandpark, med alle dens aktiviteter og ikke mindst Øresund. Tilsvarende finder du inden for få hundrede meter, dagligbutikker, specialbutikker, Fitnesscenter, et væld af Caféer, restauranter,  etc. Kort afstand til hhv. Øresund & Lergravsparken metrostation, som på få minutter bringer dig til lufthavnen eller det øvrige København. 
 

En super lækker lejlighed, på en ligeså beliggenhed. Oplagt for såvel parret uden børn, som børnefamilien eller singlen der blot ønsker god plads. Måske du overvejer at købe bolig i området, men ønsker at afprøve beliggenheden? 
 

OBS: Det er efter nærmere aftale, muligt at tilpasse møblement og lejeperiode. 


Kontakt os i dag, for aftale om besigtigelse. 

Christoffer : + 45 25 65 53 43 

          : ck@ckrealestate.dk

INFO : 

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard. 

KONTAKT  

Butikken : 

Vesterbrogade 144B, st.tv -

1620  København V

Butikkens åbningstider : 

Mandag - Torsdag kl 11 - 16.30
Fredag   - Søndag efter aftale.

Forsikring hos HDI Gjerling