1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
36
36

press to zoom
1
1

press to zoom
1/36

Amager Strandvej 100, 5. TH. 2300 København s

LEJE                        :   22.500,- (møbleret 25.000)

aconto                   :   1.000,-

Boligareal            :   116 m2 

Antal værelser     :   3

LEJEPERIode           :   01.03.2022 - 28.02.2023

Forudbetalt leje  :   22.500,-
Depositum              :   67.500,- 
P-Plads i kælder   :   1.080,-

Udlejes med forkøbsret  
Udlejes kun helt-eller delvist møbleret.   
Udlejes tidsbegrænset 
Ingen tilladelse til husdyr  

Liebhaverbolig med uovertruffen udsigt! FORKØBSRET!
Mulighed for ekstra værelses & fuld møblering!
 

Her får du muligheden for at bosætte dig i et af Københavns mest eftertragtede-og eksklusive områder, Amager Strand og tilmed i en fantastisk Liebhaverbolig med billedskøn udsigt. Lejligheden udlejes for en tidsbegrænset periode på 1 år, helt-eller delvist møbleret, og med forkøbsret for lejer. Lejemålet er derfor oplagt hvis du ønsker at købe lejlighed ved Amager Strand, men endnu ikke har fundet den rette bolig, hvis du ønsker at ”afprøve” området-eller boligen, eller blot hvis du ønsker en helt uovertruffen lejebolig.

 

Der er mulighed for at etablere 1 ekstra soveværelse i lejligheden, se plantegning for illustration. Møbleringen kan tilpasses efter aftale, dog udlejes lejligheden ikke umøbleret. 

 

Bolig: 

 

Ankomsten til 5. sal, sker selvsagt via. ejendommens rummelige elevator. Lejligheden er indrettet med rummelig entré med indbygningsskabe, fra entréen ledes man direkte til lejlighedens alt overskyggende leverum, det store-og åbne køkkenalrum/stue. Leverummet er indrettet med lækkert køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer, stort spisebord og god sofa/tv-afdeling, samt plads til lænestole, skrivebord, etc. Her er en udsigt der ikke retfærdigt kan beskrives, men skal opleves, det 180 grader vue over Amager strandpark & Øresund er magisk, fra den ikoniske Helgoland badeanstalt, skibsfarten og aktiviteten på vandet, til Øresundsbroen og svenske kysten, flyene der letter og lander i Kastrup, områdets arkitektoniske mesterværker og Københavns tage. Fra alrummet er der hele 2 udgange til den store hjørnealtan, hvor udsigten og solen kan nydes fra den står op over Øresund til den går ned over byens tage, en sjælden mulighed for at få adgang til både den smukkeste solopgang-og solnedgang. 

 

Boligen byder på godt soveværelse med skabsvæg, udgang til endnu en altan, her er eftermiddags-og aftensol, samt udsigt til lystbådehavnen, Sundby sejl, og Københavns tage, tårne & spir. Ydermere et ekstra værelse, oplagt til hjemmekontor, gæsteværelse eller børneværelse. Det smagfulde badeværelse tilgås fra entréen, her er alt det nødvendige inkl. vaskesøjle, samt gulvvarme. 

 

Boligen er beliggende i den ikoniske og arkitektoniske ejendom, Øresund Tower. Her er du placeret i centrum af det eksklusive område, med alle fornødenheder indenfor kort afstand. Ejendommen byder selvsagt på alle bekvemmeligheder, herunder aflåst elektronisk opgangsdør, dørtelefon med kamera, elevator-og affaldsskakt. I ejendommens kælder forefindes cykelparkering og eget kælderrum (OBS: kælderrum indgår ikke i lejemålet) Der er mulighed for gratis parkering i området omkring ejendommen, alternativt er det muligt at leje privat parkeringsplads i aflåst parkeringskælder i forlængelse af ejendommen (pris pr. md. kr. 1.080), tillige mulighed for leje af plads til el-bil og MC. 

 

 

Beliggenhed: 

 

Denne bolig er beliggende i centrum af det eftertragtede og ikke mindst luksuriøse område, Amager Strand. "Københavns Manhattan", "Guldkysten" eller bare "Stranden", kært barn har mange navne og endnu flere kvaliteter. Her får du en unik blanding af smuk natur og storbyliv, beliggenhed direkte til Amager Strandpark og Øresund, men samtidigt med under 10 minutter til Kgs. Nytorv eller blot 5 minutter til lufthaven, via. Metroen. Amager Strandpark er selvsagt en af områdets helt store aktiver, her kan du nyde den skønneste sandstrand, grønningen, den børnevenlige lagune, eller blot spadsere en aftentur på de anlagte stisystemer og promenaden.
 

Ydermere et væld af aktiviteter, i form af Helgoland Badeanstalt, udendørs fitness, strandbibliotek, Minigolf, Blokart, Kajakklub med Paddleboard og Windsurfing, Caféer og Is-huse. På Amager Strandvej og dens promenade finder du blandt meget andet, dagligvareindkøb, skole og daginstitution, Lagkagehuset, Sticks`n`Sushi, Couloir, Fitnesscenter og den eksklusive møbelforretning Unique. Den stemningsfulde lystbådehavn byder udover bådplads, på den hyggelige restaurant, Sundby Sejl. Områdets udvikling forsætter, så om end at det er svært at tro, så vil her kun blive endnu mere fantastisk i fremtiden.

1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
29
29

press to zoom
1
1

press to zoom
1/29

vigerslev allé 23, 5- 2500 valby

LEJE                        :   11.400,-

aconto                   :      561,-

Boligareal            :   67 m2 

Antal værelser     :   2

LEJEPERIode           :   01.12.2021 - 30.11.2023

Energimærke         :   D
Depositum              :   34.200,- 
fuldt møbleret

Top lækker & fuldt møbleret Penthouse på toppen af Valby!

Kan overtages nu! 


På den eftertragtede Vigerslev Allé i smørhullet af Valby, finder du den prægtige ejendom, Valgaard, der på 5. sal byder på en ekstraordinær Penthouselejlighed.


Ankomsten sker i den fantastiske-og store stue, med en helt exceptionel loftshøjde og rumfornemmelse. Tagvinduerne lukker lyset, og den flotte udsigt over Valby`s tage indenfor.


Stuen er indrettet med godt spisebord, samt sofa/tv-område, diverse kommoder, etc. Tillige er der mindre skunk til opbevaring, samt plads til eventuelt selv at supplere lidt med egne møbler, kunst, etc. 


Fra stuen er der adgang til det hyggelige soveværelse, beliggende mod-og med udsigt over, ejendommens velanlagte gård. Soveværelset er indrettet med helt ny seng, sengebord, skrivebordsplads, samt rummeligt skab. Fra soveværelset er der adgang til det stilrene badeværelse, her er alt hvad der behøves og ydermere vindue. 


Lejlighedens lækre køkken tilgås fra stuen, her er lille vindue med udsigt over gården og Valby`s tage. Køkkenet byder på stilfulde hårde hvidevarer, herunder, Køle/fryse-skab, gaskomfur og vaskemaskine – fra bagdør er der adgang til loftrum med mulighed for at tørre tøj. Køkkenet er selvfølgelig med alt nødvendigt udstyr, herunder potter og pander, service, etc. 


Den majestætiske ejendom byder på super flot gårdmiljø til fri afbenyttelse, ydermere er der i ejendommen aflåst opgangsdør, dørtelefon og sikkerhedsdør til lejligheden. I ejendommen er indlagt fibernet, hvortil der kan ske tilkobling. 


Beliggenheden er ideel, og fås ikke meget bedre i Valby. Ejendommen er roligt beliggende, men med kort afstand til alt hvad der behøves i den bekvemmelige hverdag-og mere til, herunder, dagligvareforretninger, caféer og restauranter, specialbutikker, etc. og ikke mindst er du kun få minutter fra Valby Station, hvorfra s-toget tager dig til Københavns Hovedbanegård på blot 7 minutter. 

 

OBS: Lejligheden udlejes fuldt møbleret, med ALT hvad der behøves! 
Lejligheden kan overtages med det samme, og udlejes for en tidsbegrænset lejeperiode på 2 år.

NB : Udlejes ikke som dele lejlighed.