press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/29

2200 KØbenhavn n

tømrergade 7, st.4

Pris                        :   2.940.000

Boligareal            :   48 m2  

Antal værelser    :    2

Ejerudgift pr. md :   2.828

Energimærke         :   D

 Højt beliggende 2 - vær. ejerlejlighed på Nørrebro med fransk altan, renoveret i luksus boutique hotel stil.

Lejligheden ligger i det opblomstrende Blågårdsgade-kvarter, og fra du træder ud af døren har du alt inden for rækkevidde. På få minutter er du ved Metroen og Søen, og går du den anden vej lokker Nørrebrogade med sine mange butikker, caféer og take away muligheder. Der er kun 150 meter til Søerne. Her bor man tæt på alt det bedste Nørrebro byder på.
Du kan flytte direkte ind i lejligheden, der er nyrenoveret i flot luksus boutique hotel stil og alle kvadratmeter er udnyttet perfekt. Alle hvidevarer er nye, og her er der både indbygget vinkøleskab, kombineret vaskemaskine/tørretumbler og helt nyt hvidt køkken med masser af skabe, vandfilter m.m. Der er ikke sparet på detaljerne i denne renovering. Lejligheden er ikke beliggende mod gaden, men mod den hyggelige stille grønne gård med bænke og hyggekroge. 

 

Ejendommen har en stor hyggelig gård med bl. a. bordtennis, fodboldbane og fælles grill. Til lejligheden er der brugsret til et kælderrum, vaskekælder og tørrerum.
 

 

Indretning :
 

 

Entré med garderobeskab, stort badeværelse med badekar og nye armaturer, stor stue i åbent plan med køkkenet, der er hvidt og med masser af skabsplads samt helt nyt hvidt køkken og hvidevarer. I stuen er der masser af lys fra det store vindues parti med den franske altan og udsigt over det grønne gårdmiljø, soveværelse med kontorplads. Der er fine ny slebne og lakerede parketgulve i lejligheden.