1/44

2300 - KØBENHAVN S

ved amagerbanen

27E, 3 - 3

Pris                           :     7.494.000 

Boligareal                :     132 m2 

Antal værelser         :     4 

Ejerudgift pr. md    :     6.649

Energimærke          :     A15

Eksklusiv & detaljerig Penthouse med egen tagterrasse, udsigt til Øresund og privat parkeringsplads i kælderen!
Mulighed for 1 ekstra værelse! 

Bolig :
Nybygget og eksklusiv Penthouse fra år. 2020, med materialer af høj kvalitet og elegante detaljer, ydermere gulvvarme i hele lejligheden. Boligen er en af de få lejligheder i ejendommen, hvor der er direkte adgang fra opgangen og man derfor ikke skal gøre bruge af den udendørs svalegang. Tillige er netop denne bolig beliggende, så den ikke generes af fremtidigt byggeri og man vil derfor bevarer såvel udsigt-og sol samt privatliv i fremtiden. Parkeringen kan klares på den private-og medfølgende parkeringsplads i kælderen, derfra går turen til lejligheden på toppen via. ejendommens elevator. 

Ankomst i yderst rummelig og aflukket entré, med god skabsplads og praktisk håndvask. Der er fra entréen adgang til rummeligt værelse, med stort indbygningsskab og fransk altan. I forlængelse af entréen er der adgang til mellemgang, hvorfra lejlighedens badeværelse tilgås, her er bl.a. Dornbracht rainshower, dugfrit spejl, 30*60 klinker og vaskesøjle fra Siemens. Tillige adgang til Masterbedroom med 2 franske altaner orienteret mod Øresund, samt stort indbygningsskab med integreret lys. Fra mellemgangen er der elegant trappeløb til lejlighedens 1. sal-og dens altoverskyggende hjerte, det store-og gennemgående alrum, der byder på rummelig stue, wc, lækkert åbent køkken, terrasse og ikke mindst, udsigt til Øresunds bølger og et vidunderligt lysindfald. Alrummets størrelse gør, at der efter behov kan etableres 1 ekstra værelse. (se plantegning for forslag) 

Det stilfulde køkken er fra HTH, samt med alle nødvendige kvalitets hårde hvidevarer fra Siemens, ydermere bl.a. granitbordplade, Quooker, lysdæmper og elegant LED sokkel belysning. I forbindelse med køkkenet er der plads til stort spisebord, hvorfra udsigten til Øresund kan nydes. I forlængelse af køkkenet adgang til niveaufordelt terrasse, orienteret mod Øst og med udsigt. Via. trappeløb er der adgang til kirsebæret på toppen af kransekagen, den private-og solrige tagterrasse. Herfra er der en vidunderlig udsigt, uanset i hvilken retning du lader blikket falde – Øresund i Øst, skibakken i Nord, Amagers tage mod Syd og det bagvedliggende ”Strandlodskvarter” mod Vest. De ca. 40 m2 gør at her er god plads til at indrette sig med spisebord, Lounge, grill, blomster og planter, eller måske et udekøkken eller drivhus – kun fantasien sætter grænser og den skal ikke være stor, for at forestille sig hvilke magiske sommeraftner der kan nydes her. 

Til lejligheden medfølger privat parkeringsplads i aflukket kælder, samt rummeligt depotrum. 

 

Ejendom :
Velkommen til ”Længen”, en nyopført ejendom fra år 2020. Materialerne er smukke, tidløse-og velvalgte til beliggenheden, arkitekturen elegant og stregerne er udført af de velkendte, Vilhelm Lauritzen arkitekter. Ejendommen byder på byhuse nederst og toppes med lækre ejerlejligheder, hvor at denne befinder sig på toppen, breder sig over 2 plan og afsluttes med privat tagterrasse. Denne lejlighed er en af de få i ejendommen, hvor adgangen sker direkte fra opgangen og man derfor ikke skal gøre bruge af den udvendige svalegang, tillige byder den på en af de største tagterrasser. Beliggenheden er ideel, da man er tilbagetrukket fra Strandvejens trafik og samtidigt med lavere omkringliggende byggeri, hvilket resultere i udsigt, sol og privatliv. Ejendommen byder på alle moderne faciliteter, herunder aflåst opgang, dørtelefon med kamera, elevator og affaldsskakt. I den aflukkede kælder forefindes cykelparkering, samt eget privat depotrum og til netop denne lejlighed, privat parkeringsplads. 

 

Beliggenhed :
”Ved Amagerbanen” er et nyetableret kvarter, ideelt beliggende i feltet mellem Strandlodskvarteret og Amager Strandpark, og dermed en del af det yderst eftertragtede område, Amager Strand. Kvarteret er udlagt som bilfrit, samt med et særligt fokus på grønne åbne arealer. Med adressen her, følger alt hvad der behøves i den moderne-og bekvemmelige hverdag, herunder metro, lækre Caféer og restauranter, dagligvareforretninger, specialbutikker, skoler og daginstitutioner, fritidsaktiviteter, etc. En kort spadseretur fra ejendommen finder du Øresunds bølger, samt Amager Strandpark med alle dens faciliteter. Med metroen kan du på under 10 minutter nå Kgs. Nytorv, eller på blot 5 minutter Københavns lufthavn. Den stemningsfulde lystbådehavn byder udover bådplads, på den hyggelige restaurant, Sundby Sejl. Områdets udvikling forsætter, så om end at det er svært at tro, så vil her kun blive endnu mere fantastisk i fremtiden.

INFO : 

KONTAKT  

Tel: + 45 22 85 95 95 

Email  : info@camillalindhard.dk

Cvr nr : 38 58 09 49

Dexter Gordons Vej 45

2540  København SV

Åbent efter aftale. 

Forsikring hos HDI Gjerling

  • Følg mig på Instagram

© 2018 by Camilla Lindhard. 

1